Sjowenso

Sjowenso

mevrouwenkoor

met een knipoog

Wij stellen ons graag aan u voor.

HET BESTUUR      
       

Voorzitter

Mieke Henderson

 

0161-222930

Secretariaat 

Antoinette van Brummelen

secretariaat@sjowenso.nl

 

Penningmeester

Ine Michielse

 

 

 

 

   

Lid

Bernadette Vissers

   
       

Pr -Verzorging

Marijke de Swart

info@sjowenso.nl

0640442371

       
       

ONZE BEGELEIDERS:

Dirigente: Elly Blok

Elly Blok startte haar muzikale carrière in 1986 bij Operette- en Musicalvereniging Servus in Waalwijk waar ze tot 2009 heeft gezongen en gespeeld. In 2006 begon Elly als dirigente bij het pas opgerichte Gemengd Koor De Vaert Erin in Kaatsheuvel. Het koor zingt behalve Nederlandse en buitenlandse liedjes uit de jaren vijftig, zestig en zeventig ook zeemansliederen. Het genre beviel Elly prima! Er kwam een koor bij: vanaf november 2007 zwaait Elly de scepter eveneens bij Vriendenkoor Met een Lach en een Traan in Drunen. 

Sinds september 2009 leidt een enthousiaste Elly Blok ook SJOWENSO. Ze treedt daarmee in de sporen van Rien van Hooijdonk, die het koor vanaf de oprichting heeft begeleid. De nieuwe dirigente maakt alle arrangementen zelf. En als dat nodig is vertaalt ze teksten of schrijft een nieuwe tekst op een bestaande melodie. Ze schreef ook een aantal melodieën met een eigen tekst.

Accordeonist: Rini Marijnissen
Begon in 1948 met de eerste accordeonlessen en speelt vijfenzestig jaar later bij vele evenementen nog steeds de sterren van de hemel. Zestien keer organiseerde hij met Henk van Oosterwijk het Rijens' Accordeontreffen met deelnemers uit Nederland en België. Rini Marijnissen heeft een eigen CD: ‘Viva d’accordeon’. Hij begeleidt behalve SJOWENSO ook het Vrienden Smartlappenkoor in Dongen.

 2e accordeoniste Els Dufornee sinds 1 januari 2019

Sjowenso, een mevrouwenkoor met een knipoog!!!!
TOP